Ako svojim delima ljude činiš srećnim, onda si uspeo u životu!
Zovem se Borbala i rođena sam 20. 03. 1981. u Bečeju, na prvi dan proleća i Međunarodni dan sreće. Dakle, predodređeno mi je da se bavim lepim stvarima, da budem kreativna i osećam empatiju prema ljudima jer je ona, složićete se, neizostavna u ovom poslu. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim šta zaista želim u životu, kako bih upotpunosti iskoristila sve svoje talente i što bi me učinilo srećnom.
Svoj poziv sam pronašla u organizovanju venčanja. Nesebičnim radom, zalaganjem i sa potpunom predanošću, stremim ka životnom cilju. Želja mi je da usrećujem ljude. U ostvarivanje ovog sna, krenula sam sa ogromnim entuzijazmom, pozitivnom energijom, radnim elanom i velikom željom da uspem.
Sara se rodila 21. 01. 2014. Ona je zaslužna za svu tu ljubav koju želim da pružim, zato se ova mala porodična firma i zove SARA WEDDINGS.
Nesebičnu podršku u svemu šta radim pruža mi suprug Vlada, zbog kojeg sam se i preselila u Novi Sad. Inače, on je vrhunski stolar, pa ako vam zafali dobar komad nameštaja - imam pravog čoveka za vas. Šalu na stranu, mislim da je raditi ono što voliš prava privilegija, a kada u tome i uspeš, onda si pronašao formulu za čistu sreću.
U ovoj profesiji sam prepoznala tu mogućnost, zato sam joj se u celosti predala. Želja za uspehom, nemerljivo zadovoljstvo mladenaca i stvaranje vaše bajke, beskrajno me motivišu.
Kako da ostvarite saradnju sa mnom?
Posle kontakta mejlom, telefonom, preko mog Fesjbuk profila, sledi naš prvi susret na kojem odlučujete o mnogim stvarima. Osim ostalog, i o tome da li smo se našli na istoj "talasnoj dužini" jer ćemo se u pripremnom periodu često družiti.
U prijatnoj atmosferi, uz kafu, čaj, razgovaramo o vašim željama i mogućnostima. Međutim, na sastanak morate da dođete barem sa podacima o: datumu venčanja, broju gostiju na slavlju, budžetu i nekim "must have" detaljima. Saslušaću vas i posavetovati šta bismo mogli da uradimo. Na kraju druženja pravimo jedan veeeeliki okvir u koji ćemo uklopiti vaše venčanje iz snova.
U zavisnosti od toga šta želite (kompletna organizacija, delimična organizacija, izrada scenarija ili koordinacija venčanja - uslužnika na venčanju i sl.), dogovaramo naredne korake. Ukoliko želite kompletnu organizaciju, u roku od 3 dana ću vam poslati ponudu mejlom, nakon što uplatite dogovoreni iznos. Izrada ponude košta 50 evra i vraćam ih u slučaju da me mladenci angažuju.
Za odluku imate između 5 i 7 dana.

Prva Tv, Venčanje from Borbala Jablanov on Vimeo.