Drage buduće koleginice!

Biti organizator venčanja je zaista zanimanje iz snova.

Zanimanje koje uistinu daje prostora za izražavanje kreativnosti, omogućuje da ostvarite nečiji san, a iz nedelje u nedelju da budete svedok najlepšeg dana jednog para, koji će se uvek rado sećati vas, koje ste doprinele da im dan bude savršen! A pri tom ćete imati utisak da ne radite, već živite svoj san! Radom u okruženju gde je velika većina vesela i srećna, pozitivna energija je zagarantovana - u svakom slučaju šta daješ to i dobijaš...

Mi želimo da vas naučimo finesama ovog zanata. Kako je ovaj kurs namenjen onima koji žele da svoj san pretvore u životno zanimanje, sigurni smo da ćete uživati u svakoj minuti ovih predavanja, kao i u društvu istomišljenika i ljudi sličnih interesovanja na jednodnevnoj praktičnoj radionici, a nakon završetka kursa radosno prionuti na zadatke organizacije. Jer, kažu “Izaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš niti jedan dan u svome životu!”

Organizacija venčanja kao zanat, stručna sprema ili kvalifikacija ne postoji u nomenklaturi zanimanja obrazovnog sistema Srbije, stoga je ovaj kurs maksimalan nivo koji se u našoj zemlji može dostići u ovoj oblasti. Svi oni koji sebe vide u ovom prelepom poslu umeće da prepoznaju kvalitet i vrednost ovog programa.

 

 

 

Organizacija venčanja nije kancelarijski posao.
Ne postoji monotono radno vreme od 8 sati.
Većinu svog vremena ćeš provoditi na prelepim mestima gde se održavaju venčanja, slušaćeš bendove koje ćeš preporučivati parovima, tražićeš pozivnice, birati dekoraciju, cveće ili pratiti mladu da isprobava venčanice.

A na kraju pomalo dirnuto, sa suzama u očima iza kulisa
odslušati njihovo izgovaranje sudbonosnog DA.

Novi termini obuka Wedding Plannera!

 

OBUKA Beograd oktobar

OBUKA BEOGRAD NOVEMBAR

Prvog dana predavanja pričamo o teoretskim stvarima, o svakom segmentu organizacije jednog venčanja, o razvoju svog poslovanja, a drugog dana se bavimo marketingom, praktičnim stvarima, testiramo usvojeno znanje i delimo diplome 😀

 

Cena kursa je 19900din.

Mogućnost plaćanja na dve jednake rate. Jedna prilikom prijave a druga na licu mesta.

Za uplate u celini odobravamo popust od 15%, tako umesto 19900din uplaćujete 16915din  🙂

Prijave šaljite na mail info@organizatorvencanja.rs i posle prijave dobijate potrebne podatke za uplatu.

Detalje obuke i satnicu oba dana dobijate posle uplate kursa 😀

Vidimo se!