Drage buduće koleginice!

Biti organizator venčanja je zaista zanimanje iz snova.

Zanimanje koje uistinu daje prostora za izražavanje kreativnosti, omogućuje da ostvarite nečiji san, a iz nedelje u nedelju da budete svedok najlepšeg dana jednog para, koji će se uvek rado sećati vas, koje ste doprinele da im dan bude savršen! A pri tom ćete imati utisak da ne radite, već živite svoj san! Radom u okruženju gde je velika većina vesela i srećna, pozitivna energija je zagarantovana - u svakom slučaju šta daješ to i dobijaš...

Mi želimo da vas naučimo finesama ovog zanata. Kako je ovaj kurs namenjen onima koji žele da svoj san pretvore u životno zanimanje, sigurni smo da ćete uživati u svakoj minuti ovih predavanja, kao i u društvu istomišljenika i ljudi sličnih interesovanja na jednodnevnoj praktičnoj radionici, a nakon završetka kursa radosno prionuti na zadatke organizacije. Jer, kažu “Izaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš niti jedan dan u svome životu!”

Organizacija venčanja kao zanat, stručna sprema ili kvalifikacija ne postoji u nomenklaturi zanimanja obrazovnog sistema Srbije, stoga je ovaj kurs maksimalan nivo koji se u našoj zemlji može dostići u ovoj oblasti. Svi oni koji sebe vide u ovom prelepom poslu umeće da prepoznaju kvalitet i vrednost ovog programa.

 

 

Organizacija venčanja nije kancelarijski posao.
Ne postoji monotono radno vreme od 8 sati.

Većinu svog vremena ćeš provoditi na prelepim mestima gde se održavaju venčanja, slušaćeš bendove koje ćeš preporučivati parovima, tražićeš pozivnice, birati dekoraciju, cveće ili pratiti mladu da isprobava venčanice.

A na kraju pomalo dirnuto, sa suzama u očima iza kulisa
odslušati njihovo izgovaranje sudbonosnog DA.

Termini obuka Wedding Plannera!

.

17.11.2019 Beograd 10-13h

.

24.11.2019 Novi Sad 10-13h

 

 

PREDAVANJE NA TEMU WEDDING PLANNINGA SE ORGANIZUJE U NOVOM SADU I BEOGRADU NA GORE NAVEDENIM DATUMIMA.

Prijavi se na predavanje popunjavanjući kontakt formu.

PRIJAVA TE NE OBAVEZUJE NI NA ŠTA, ALI BEZ UPLATE NE VAŽI REZERVACIJA MESTA NA DOGAĐAJU.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN NA 20 UČESNIKA.

Rok za prijavu je:

11.11.20019

CENA KOTIZACIJE 5000RSD

PODATKE ZA UPLATU DOBIJATE U POVRATNOM MAIL-u

 

Detalje obuke i satnicu  dana dobijate posle uplate kursa 😀

 

Radujemo se druženju i početku ostvarenja vaših poslovnih snova 🙂

Vidimo se!