„Sara Weddings“ paketi usluga i cene
Dragi mladenci! Za sezonu 2017/2018 nisam u mogućnosti prihvatiti organizaciju Vašeg venčanja, na trudničkom sam bolovanju. Ukoliko vam je ipak potrebna pomoć, pišite mi i uputiću Vas na moje saradnice širom Srbije.
Hvala na poverenju!


1. Kompletna organizacija venčanja od 500 €

~ Lokacija venčanja-svadbe
~ Matičar
~ Muzika
~ Foto/video
~ Pozivnice
~ Limuzina, fijaker
~ Catering
~ Dekoracija/cveće/baloni
~ Torte, peciva, sitni kolači
~ Venčanica
~ Burme
~ Frizer
~ Šminka/kozmetičar
~ Eksluzivni detalji (vatromet, čokoladna fontana, cocktail bar i td)
~ Koordinacija kompletnog venčanja
i sve što još možete zamisliti...

Cena kompletne organizacije venčanja kreće se od 500 €. Na cenu usluge može da utiče nekoliko stvari, npr. udaljenost lokacije, broj gostiju i sl. U okviru naših usluga organizujemo ceo događaj, dogovoramo detalje sa dobavljačima, savetujemo parove, pomožemo u raznim segmentima organizacije, izrađujemo detaljan scenario za vaš najlepši dan. Prisustvujemo vašem venčanju jer želimo da sve protekne u najboljem redu.

Izrada kompletne ponude je 50 evra, a novac vraćamo ako nas angažujete.

2. Delimična organizacija od 0 €
Organizovali ste prostor i muziku ali vam trebaju saveti u vezi sa drugim pojedinostima, trebaju vam naši predlozi, ideje...

Bez ikakve novčane nadoknade, preporučujemo fotografa/snimatelja, šminkera, salon za venčanice ili poslastičarnicu. Naše saradnike mirne savesti možemo da preporučimo svima. Ne ustručavajte se da nas pitate za pomoć.

U ponudi je i delimična organizaciju venčanja, pomažemo oko izrade scenariija, a cenu dogovaramo u skladu sa obimom posla.
3. Koordinacija venčanja od 10 €/sat
Ako sve organizujete sami, mi prisustvujemo venčanju i vodimo računa da ništa ne poremeti vaš savršeni dan, da su svi na svojim mestima, a eventualne probleme rešavamo u hodu. Ova usluga podrazumeva izradu scenarija za dan venčanja koje organizator deli svim učesnicima. Takođe, on je prisutan na slavlju i odgovoran za savršeno odvijanje plana, za onaj period za koji ste ga angažovali. Jednom rečju - drži sve konce u rukama.Od toga da li je mlada jela, preko toga da li su svi na svojim mestima u vreme koje je naznačeno u scenariju, do raspremanja dekoracije na kraju slavlja. Ima kontakte. Za sve ima rešenje. Ima iglu, konac, aspirin, kišobran, pumpu za balone, ukrasne trake, rezervnu podvezicu, čarapu, i td. Ne može NIŠTA da ga iznenadi, mlada i mladoženja su mu prioriteti. Sugeriše bendu da je "uspavao" goste i da prečesto pravi pauze, kontroliše fotografa kako ne bi propustio da ovekoveči važne trenutke sa venčanja, da torta bude izneta dok su svi gosti prisutni, supa poslužena vruća i td. Koordinator na kraju isplaćuje sve delatnike posle obavljenog posla. Ukoliko niste drugačije dogovorili, ovde prestaje njegov angažman.
4. Online obuka za neveste 8900din
Kreirali smo online obuku za mladence, kako bi im olakšali pripremu venčanja.
Venčanje je događaj koji se dešava jednom u životu i nema prostora za ispravke.
Zato se trudimo da mladencima pružimo jedinstvenu obuku na kojoj mogu da nauče kako da raspolažu budžetom, izaberu mesto, muziku, dobavljače...
Upoznajemo ih sa kompetetnim ljudima iz industrije venčanja, sa stručnjacima iz svojih oblasti koji mogu da im ukažu na sve bitne elemente venčanja, kao i na moguće poteškoće.
To su sastavili pre svega, sjajni ljudi koji nesebično šire svoje znanje.
Detalje možete da pronađete na stranici "Obuka Wedding Planning"
Mogućnost pridruživanju online kursu početak Septembra 2017