Personalizovani planer venčanja

2,490.00 рсд

UPUTSTVO ZA PORUČIVANJE:

Nakon što odaberete dizajn Personalizovanog planera venčanja, na stranici Plaćanje, pre popunjavanja podataka za slanje u formi za napomenu ispišite tekst koji želite da se nađe na vašem planeru ( Imena mladenaca, datum, poruku, stihove … ) – pogledajte fotografiju ispod.

Ukoliko poručujete Personalizovani planer venčanja koji uključuje i vašu sliku ( sliku mladenaca), na istoj stranici, Plaćanje, imate opciju da uploudujete Vašu fotografiju.

Svaki dizajn će pre puštanja u štampu biti predstavljen naručiocu, tako da finalni proizvod štampamo onda kad ste maximalno zadovoljni.
Vreme izrade je od  10-15 dana

 

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Opis

Od nedavno smo u mogućnosti da personalizujemo planere, i radujemo se svakoj novoj prilici da izgled  planera prilagodimo nekom posebnom.
U smislu personalizacije možemo na prednju korici planera u dizajn dodati imena mladenaca, datum njihovog venčanja, eventualno ako još nešto mislite da je tu potrebno, a na poleđini planera takođe ima prostora da se kreira dodatni tekst, možda neka kratka priča o mladencima, ili neki tekst sa željama, stih…
Iz naše ponude na raspolaganju su 5dizajna planera, od kojih su tri raspoložive za izmenu teksta, a 2 koja pružaju mogućnost da se doda i fotografija po želji ispod okvira.

Dodatne informacije

Dizajn

Golden frame with photo, Golden frame, Green, Watercolor, White frame with photo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Personalizovani planer venčanja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *