Idealan poklon budućoj nevesti

Knjiga Ostvari svoje Čarobno Venčanje

Svake godine više od 35 000 parova u Srbiji prolazi kroz proces planiranja svog venčanja. Za većinu nevesta, planiranje venčanja je dugotrajno, skupo i stresno, ali sa odgovarajućim informacijama i organizacijskim alatima, težina zadataka i troškovi planiranja venčanja mogu se svesti na minimum. Knjiga se obraća svima koji su pred venčanjem ili koji su iz bilo kog razloga zainteresovani za ovu prelepu i romantičnu temu.
Knjiga Ostvari svoje Čarobno Venčanje je prava pomoć i riznica korisnih informacija za sve one koji se prvi put suočavaju sa zadatkom organizacije svog venčanja.
Osim o istoriji Venčanja, običajima u Srbiji i aktuelnim trendovima naćićete odgovore i na sledeća pitanja: -Koliko je vremena potrebno za organizaciju, -Kako odrediti lokaciju venčanja, -Kako odabrati pravog fotografa -Gde možete uštedeti …i još mnogo praktičnih znanja doneće Vam stranice ove knjige.

 

Planer Venčanja

Najdetaljniji planer venčanja u izradi organizatorke venčanja na 64 strane u tvrdim koricama. Uz ovaj planer moćićete da isplanirate vaš Dan u najsitnije detalje, a može vam poslužiti i kao svojevrsni dnevnik priprema, u kojem ćete čuvati uspomene na ovaj važan životni događaj.

KNJIGA+PLANER 1990DIN