Drage buduće koleginice!

 

Biti organizator venčanja je zaista zanimanje iz snova.

Zanimanje koje uistinu daje prostora za izražavanje kreativnosti, omogućuje da ostvarite nečiji san, a iz nedelje u nedelju da budete svedok najlepšeg dana jednog para, koji će se uvek rado sećati vas, koje ste doprinele da im dan bude savršen! A pri tom ćete imati utisak da ne radite, već živite svoj san!

Mi želimo da vas naučimo finesama ovog zanata. Kako je ovaj kurs namenjen onima koji žele da svoj san pretvore u životno zanimanje, sigurni smo da ćete uživati u svakoj minuti ovih predavanja, kao i u društvu istomišljenika i ljudi sličnih interesovanja na našim predavanjima, a nakon završetka kursa radosno prionuti na zadatke organizacije. Jer, kažu “Izaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš niti jedan dan u svome životu!”

Organizacija venčanja kao zanat, stručna sprema ili kvalifikacija ne postoji u nomenklaturi zanimanja obrazovnog sistema Srbije, stoga je ovaj kurs maksimalan nivo koji se u našoj zemlji može dostići u ovoj oblasti. Svi oni koji sebe vide u ovom prelepom poslu umeće da prepoznaju kvalitet i vrednost ovog programa.

Organizacija venčanja nije kancelarijski posao.
Ne postoji monotono radno vreme od 8 sati.

Većinu svog vremena ćeš provoditi na prelepim mestima gde se održavaju venčanja, slušaćeš bendove koje ćeš preporučivati parovima, tražićeš pozivnice, birati dekoraciju, cveće ili pratiti mladu da isprobava venčanice.

A na kraju pomalo dirnuto, sa suzama u očima iza kulisa
odslušati njihovo izgovaranje sudbonosnog DA.

Ukoliko želiš da se ostvariš u ovom poslu, mi ćemo ti pomoći da kreneš!
Pridruži nam se na nekom od kurseva i nauči sve što te zanima o wedding planning-u

SLEDEĆI TERMINI DVODNEVNIH OBUKA SU

NOVI SAD

15.11. i 22.11. 2020

Dostupno 9 mesta

 

CENA DVODNEVNOG PREDAVANJA JE 180 eura

16 školskih časova smo organizovali u dva dana zbog putovanja iz drugih gradova, tako je 4. i 11.oktobar trajanje oba dana od 10-16h
U sklopu kursa dobijate osnovno znanje na temu event menadžmenta, zatim se usko fokusiramo na organizaciju venčanja koja je samo jedna grana ove industrije, a toliko specifična 🙂
Dobijate lekcije o tome šta sve čini jedno venčanje u osnovi, šta su vaši zadaci kao organizatora, načinu razvoja svog posla kao wedding planner, o izgradnji svog kruga saradnika, načinu naplate svoje usluge, zatim kako marketinški uspešno predstaviti potencijalnom tržištu vaš biznis i kako ga brendirati .
Od nas dobijate i sve potrebne radne liste za početak vašeg rada, primere ugovora koje je poželjno sklapati sa saradnicima i klijentima. Takođe posle kursa se nastavlja naša saradnja u smislu podrške ako negde zapnete i ne znate kako biste dalje 🙂

Mi smo veoma uzbuđeni i jedva čekamo da prenesemo znanje nekoj novoj generaciji wedding plannera 😀

 

Termini obuka Wedding Plannera!

NOVI SAD
15.11. i 22.11. 2020

 

PRIJAVU MOŽETE URADITI POPUNJAVAJUĆI KONTAKT FORMU.

PRIJAVA VAS NE OBAVEZUJE NI NA ŠTA, ALI BEZ UPLATE NE VAŽI REZERVACIJA MESTA NA DOGAĐAJA

CENA KURSA JE 180EURA

 

NA IME REZERVACIJE SE UPLAĆUJE 5000DIN A OSTATAK NA DANU ODRŽAVANJA.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN NA 10 UČESNIKA.

 

CENA KOTIZACIJE 5000RSD

PODATKE ZA UPLATU DOBIJATE U POVRATNOM MAIL-u

 

Detalje obuke i satnicu  dana dobijate posle prijave 😀

 

Radujemo se druženju i početku ostvarenja vaših poslovnih snova 🙂

Vidimo se!