Pozdravljam te na kursu u oblasti Wedding Planning-a!

Nadam se da će ti kurs opravdati sva očekivanja i da ćeš od njega dobiti više nego što si očekivala.
Najviše se nadam da će ti ovaj kurs odgovoriti na sva pitanja koja imaš u vezi ove teme, a mi smo tu da u svakom momentu možeš da nam se obratiš i postaviš nam pitanje ako ti nešto nije jasno. Najbolji način da pohađaš ovaj kurs jeste lekciju po lekciju, kako je sve postavljeno, jer smo se trudili da smišljeno raspoređujemo teme kako do koje se i stigne u realnosti.
Kurs sadrži lekcije koje te upoznaju sa ovim poslom, pružaju uvid u svaki segment kompleksnog toka organizacije. Zatim u stranici Dokumenti tu su svi potrebni ugovori, sporazumi, iliti neke forme kako treba da izgleda na primer ugovor koji ćeš sklopiti sa tvojim saradnicima ili sa mladencima. Dokumenti sadrže i tabele koje meni puno pomažu i pojednostavnjuju rad tokom organizacije nekog događaja, kao i na samom danu dešavanja.
Na dnu svake stranice se možeš vratiti na prethodnu lekciju, ili kreni ponovo sa izbora lekcija i odaberi koju želiš da ponoviš. Članstvo iliti pristup kursu je doživotan, samim tim u sekciji NOVOSTI, ćemo povremeno postavljati i neke novine ukoliko se pojave na tržištu, u vidu izmene zakona ili novih trendova, zakazanih događaja koji Vam mogu biti interesantni itd.
Želim ti da uživaš u ovom kursu, kao što smo mi dok smo ga sastavljali.

Lep pozdrav i uživaj!