Kurs za mladence

ČESTITAMO!!

Kada se nađete pred ovim životnim događajem: venčanjem, predstoji Vam do sada najlepši događaj u životu, a isto tako možda i najstresniji zadatak da organizujete svoj veliki dan.

Sve do zadnjeg detalja mora biti savršeno isplaniran, dogovoren, smišljen, ostvaren- jer nemamo priliku za ispravke „sledeći put“.

Ako se već ne bavite nekim poslom koji zahteva dobru organizovanost ili veštine planiranja i realizacije događaja, na nepoznatom ste terenu.

Postoji nekoliko rešenja da lakše pripremite Vaš DAN, na primer:

  • da angažujete nekog da vam organizuje slavlje
  • da se prepustite savetima i „pomoći“ rodbine, kumova, roditelja, prijatelja
  • da pohađate neku od obuka za organizaciju

*Ukoliko angažujete nekog, možda ćete ipak biti pod stresom, jer ste nekome prepustili da uzme u ruke Vaš najlepši dan, pa ćete ga stalno kontrolisati i strepeti da li će sve biti u redu..

*Ukoliko se prepustite rodbini, prijateljima, roditeljima itd. Neminovno je da će svako hteti da „progura“ svoje ideje i želje, nenamerno ostavljajući Vaše želje po strani, a složićete se ovo je VAŠ dan.

Cena Kursa 80

*Ako sami preuzmete odgovornost za svaki segment organizovanja svadbe, imaćete uvid u sve, nabavićete upravo one stvari i usluge koje Vama odgovaraju, po cenama koje su kompatibilne vašem budžetu i mirne glave ćete doći do Velikog dana.

Mi smo napravili mini kurs za mladence, u kojem vas upoznajemo sa osnovama ovog posla, na način da Vas ne opterećujemo stručnim delom, ali ipak da Vas osposobimo da krenete u pametno planiranje i organizaciju.

Uz kurs Vam poklanjamo Planer Venčanja koji smo kreirali upravo za mladence kako bi im olakšali pripreme i obezbedili vodič tokom celog perioda dok pripremaju venčanje.

Za kupovinu kursa pratite link KURS ZA MLADENCE