Skip to content

Naše polaznice

Više od 30 talentovanih mladih žena, koje su završile naš kurs, aktivno gradi svoje karijere u oblasti organizacije venčanja već nekoliko sezona

Upoznajte neke od naših polaznica

Jelena Živković

ORGANIZACIJA VENČANJA

Jelena Živković, majka dvoje dece, hrabro se upustila u ovaj posao u malom mestu koje je poznato po gastarbajterima 🙂 Ona je veoma precizno odredila svoju ciljnu grupu, imajući u vidu činjenicu da se mnogi ljudi vraćaju kući kako bi se venčali.

Nije dugo prošlo pre nego što je počela da uživa plodove svog predanog rada. Već prve godine nakon završetka kursa, imala je kalendar popunjen angažmanima.

Katarina

Katmar organization

Katarina je među prvima završila kurs, i već je imala predznanje, jer joj je mama vlasnica cvećare na Novom Beogradu. Nije joj bila nepoznanica dekoracija venčanja, venčani buketi i sve što ide uz to, a sa kursom je dobila dodatnog znanja koje ju je upotpunilo uslugu koju može da ponudi mladencima.

Katmar organization

Suzana Pejčić

Organizator venčanja

Draga Suzana iz Niša je stupila na naš kurs s jasnom vizijom i preciznim ciljem. Njen san je bio postati organizator venčanja i stručnjak za dekoracije od cveća, papira i svih ostalih elemenata koje mladenci mogu zamisliti. Mogu sa zadovoljstvom reći da je ostvarila sve što je naumila – sada vodi sopstvenu agenciju, opremljenu hladnjačom za sveže cveće i kompletnim asortimanom alata za izradu pozivnica i papirnih dekoracija. Danas je Suzana renomirani organizator kojeg rado preporučujem kada me neko kontaktira za događaje u Nišu. 🙂

Sanja

Organizator venčanja

Sanja je mlada perspektivna žena koja već dugi niz godina stiče iskustvo u radu s budućim mladama u salonu za iznajmljivanje venčanica. Često je išla korak dalje, pomažući parovima da organizuju svoje venčanje. Pružala im je savete, usmeravala ih i preporučivala stručnjake, kao što su fotografi, ketering usluge ili svečane sale, u skladu sa njihovim željama.

Pohađanjem našeg kursa, Sanja je podigla svoje poslovanje na viši, profesionalniji nivo. Sertifikat koji je stekla kao potvrdu svojih veština samo je šlag na tortu.

Andrijana Bulatović

Organizator venčanja

Andrijana Bulatović je naša vredna polaznica koja je uspešno završila online kurs i pokrenula svoju agenciju u Tivtu. Sigurno ćete se složiti sa mnom da ima fantastičnu priliku da organizuje bajkovita venčanja na plaži pored mora.

Nakon nekoliko godina, Andrijana je postala moja pouzdana saradnica za obuke u Crnoj Gori.

PRIDRUŽI SE USPEŠNIM ORGANIZATORIMA VENČANJA

  Vaš broj mobilnog*
  Želim da pohađam kurs:
  Napomena: Polja označena * su obavezna

  Dodatna pogodnost:
  Ukoliko ste pravno lice i želite da se dodatno edukujete kako biste uz postojeću delatnost dodali i nove usluge, cenu obuke možete da knjižite na trošak firme uz našu fakturu za istu.

  Copyright © 2021. Wedding Expert| design by Web M Design

  Nema proizvoda u korpi.