Skip to content

Naše polaznice

Imamo preko 20 uspešnih devojaka studenata, a popriličan procenat njih već nekoliko sezona uspešno grade svoje karijere i reputaciju u ovom poslu.

Upoznajte neke od naših polaznica

Jelena Živković

ORGANIZACIJA VENČANJA

Jelena Živković mama dvoje dečice, hrabro se bacila u ovaj posao, u malom mestu, poznatom po gastarbajterima 🙂
Svoju ciljnu grupu je usko odredila upoznata s činjenicom da se mnogo ljudi vraća kući kako bi se venčali. 
Nije dugo čekala da počne da ubira polodove svog uloženog rada, a već prve godine nakon završetka kursa je imala popunjen kalendar angažmanima.   
 

Katarina

Katmar organization

Katarina je među prvima završila kurs, i već je imala predznanje, jer joj je mama vlasnica cvećare na Novom Beogradu. Nije joj bila nepoznanica dekoracija venčanja, venčani buketi i sve što ide uz to, a sa kursom je dobila dodatnog znanja koje ju je upotpunilo uslugu koju može da ponudi mladencima.

Katmar organization

Suzana Pejčić

Organizator venčanja

Draga Suzana iz Niša, pojavila se na kursu sa jasnom vizijom i konkretnim ciljem. Želi da organizuje venčanja i da radi dekoracije od cveća, papira i šta god mladenci požele. Mogu vam reći da joj je sve pošlo za rukom, ima svoju agenciju, svoju hladnjaču za sveže cveće i sve alate za izradu pozivnica i papirnih dekoracija. 🙂 Ona sada ugovara poslove za sledeću godinu, uprkos trenutnoj situaciji.
Danas je ona organizator kojeg rado preporučujem kad mi se neko obrati za područje Niša ❤

Sanja

Organizator venčanja

Sanja je jedna mlada perspektivna žena, koja godinama unazad ima iskustva u radu s mladama, radi u salonu za izdavanje venčanica. Ne mali broj puta uz uslugu izdavanja najvažnije haljine jedne devojke, pomogla mladencima i da organizuju venčanje, da ih usmeri ili preporuči nekog fotografa, ketering ili svečanu salu čak, po njihovim zahtevima.
Ovim kursem je svoje poslovanje podigla na viši, profesionalniji nivo, a sertifikat o usvojenoj veštini joj je samo višnja na vrhu torte.

Andrijana Bulatović

Organizator venčanja

Andrijana Bulatović je naša polaznica koja je završila kurs online, i pokrenula svoju agenciju u Tivtu. Složićete se samnom da ima najdivnije prilike da organizuje prelepa venčanja na plaži uz more 🤗
Posle nekoliko godina, postala je moj saradnik za obuke za Crnu Goru.

PRIDRUŽI SE USPEŠNIM ORGANIZATORIMA VENČANJA

  Vaš broj mobilnog*
  Želim da pohađam kurs:
  Napomena: Polja označena * su obavezna

  Dodatna pogodnost:
  Ukoliko ste pravno lice i želite da se dodatno edukujete kako biste uz postojeću delatnost dodali i nove usluge, cenu obuke možete da knjižite na trošak firme uz našu fakturu za istu.

  Copyright © 2021. Wedding Expert| design by Web M Design

  Nema proizvoda u korpi.