Skip to content

Ovo nije običan kurs koji će te ostaviti nesigurnom u vezi primene naučenog.

Ovaj kurs defnitivno nije za one

koji oklevaju da investiraju u sopstveno obrazovanje i razvoj. Tražimo učesnike koji prepoznaju vrednost ulaganja u sebe, jer su svesni da će im se taj trud višestruko isplatiti već pri prvom angažmanu. Nisu škrti dati 200€ za 'prečicu' koja će im uštedeti niz grešaka koje bi ih mogle koštati i do 10 puta više. S nestrpljenjem iščekujemo trenutak da podelimo sa vama znanje koje smo sticali godinama, uz plaćanje početničkih grešaka - sada imate priliku da to naučite kroz naše iskustvo

S ponosom predstavljamo prvi i jedini online kurs za profesionalne organizatore venčanja na srpskom jeziku. Kurs je pažljivo prilagođen našim lokalnim običajima i navikama, izbegavajući amerikanizaciju i donoseći autentično iskustvo učenja. Uvažavajući mentalitet našeg podneblja, a ipak prateći savremene trendove, želimo vam predstaviti ovu jedinstvenu edukaciju.

Kako funkioniše pohađanje online kursa?

Kad se odlučiš klikneš na ikonicu da kupiš kurs. U povratnom mailu dobiješ od nas podatke za uplatu. Kad uplatiš iznos šalješ nam potvrdu ili samo poruku pa mi proveravamo u knjigovodstvu prispeće uplate. Kad se evidentira uplata, dodeljujemo ti pristup platformi u okviru sajta i možeš da se uloguješ sa mail adresom i lozinkom koju si kreirala tokom „kupovine“ kursa. Biće ti vidljive sve lekcije, dokumenti i sav sadržaj koji je vezan za kurs koji si odabrala. Možeš da im pristupiš kad god, koliko god puta želiš. Ako slučajno zaboraviš svoju lozinku, samo klikneš kod logovanja na „zaboravljena lozinka“ i šaljemo ti novu.

OVO IPAK NIJE KURS ZA TEBE

Ukoliko želiš da imaš svetski priznatu diplomu u wedding Planningu, nemoj da pohađaš naš kurs.
Ovo nije kurs koji je priznat od strane ministarstva ili je prihvaćen od obrazovnog sistema Srbije.
Ovo je kurs veština koje se ne uče na fakultetu, barem ne u obliku u kojem sam ga ja kreirala.
A kreirala sam ga tako da ga lako možeš razumeti i primeniti sve naučeno u praksi.

Lekcije su ti dostupne godinu dana od početka kursa

Nakon kupovine online kursa za wedding plannere materijal ti je dostupan 365 dana, što znači da svaku celinu možeš ponovo da pređeš i po nekoliko puta i uskladiš tempo učenja sa svojim slobodnim vremenom.

 

KO SAM JA?

I zašto da mi veruješ na reč?

Ja sam Borbala Jablanov i skoro dve decenije sam u ovom divnom poslu

U početku sam radila organizaciju u svom okruženju, a od pre 7 godina sam se fokusirala na širu ciljnu grupu od lokalnih mladenaca.
Ubrzo, kada više nisam mogla da odgovorim zahtevima za organizaciju venčanja ( previše posla) došla sam na ideju da se posvetim edukaciji novih naraštaja koje mogu mirnog srca da preporučim klijentima bez da ih odbijem.
Autor sam knjige Ostvari svoje čarobno venčanje i mini serije Planera venčanja u nekoliko dizajna stvorenih da mladencima olakšaju ovaj prelep životni događaj.

Za sebe mogu reći da sam uspešna u ovoj oblasti i mogu da svojim znanjem pružim ruku onima koje žele da se ostvare u ovom poslu.

Ovaj kurs sam napravila da bude prijemčiv, upotrebljiv i koristan (i da imam koleginicu od poverenja koju mogu da preporučim mladencima kad ja ne mogu da prihvatim angažman 🙂

Imam učenice širom sveta.

Neko je kupio kurs samo zato da bi što bolje znao da organizuje svoje venčanje, a neko da bi nadogradio svoju postojeću uslugu.

Ipak imala sam i jednu učenicu koja je toliko bila ospednuta venčanjima da je kupila i neki američki, jedan ruski i moj kurs 🙂 Ne moram da vam kažem koliko sam bila počastvovana kad mi je poslala poruku da je moj kurs najdetaljniji i najsadržajniji od svih. Meni je to dalo dovoljno sampouzdanja da nastavim sa ovim i da afirmišem svoju obuku kao visoko kvalitetni edukativni sadržaj

Jesi li donela odluku?

Mi smo tu… nećemo nestati. Jer nam je cilj da VI uspete!

  1. Stručno znanje u oblasti: Steći ćeš vodeće znanje i veštine u organizaciji venčanja koje retko ko ima.

  2. Fleksibilnost Online Kursa: Kroz online kurs, imaš mogućnost učenja u skladu sa svojim tempom i rasporedom, iz udobnosti svog doma.

  3. Prilika za Karijeru u Rastućoj Industriji: Industrija organizacije venčanja neprestano raste, pružajući obilje mogućnosti za uspeh i napredak.

  4. Unikatna Prilika za Samozapošljavanje: S obzirom na sve veću potražnju za wedding plannerima, sada je pravo vreme da razviješ sopstvenu uspešnu karijeru.

  5. Ova grana je sada u najvećem usponu: Sve češće se mladenci okreću profesionalcima i predaju zadatke na izvršenje, budi spremna da ponudiš uslugu..

Ovi razlozi čine trenutak savršenim za prijavu na kurs wedding plannera!

PRIDRUŽI SE USPEŠNIM ORGANIZATORIMA i POSTANI EXPERT ZA VENČANJA

Prijavi se sada

Copyright © 2021. Wedding Expert| design by Web M Design

Nema proizvoda u korpi.