Skip to content

Želiš da pohađaš naš kurs kako bi stekla neprocenjivo znanje i osetnu prednost u odnosu na koleginice koje su samouke, ali….

Uzalud se trudiš da uskladiš svoje slobodno vreme sa našim terminima..

A i putovanje ti predstavlja dodatnu glavobolju!

U REDU JE – IMAMO REŠENJE ZA TEBE!

Svaki put kad se pojavi sledeći termin za kurs, ili već imaš nešto isplanirano, radiš ili se pojave poteškoće sa putovanjima, prekid saobraćaja ili neizvesne linije među gradovima, ufff..

Kao da se sve ispreči između tebe i ostvarenja tvog sna. Kao da ti svaki put isklizne iz ruke šansa, pa ponekad pomisliš i da ovo nije za tebe, čim ti se ne da.. Imali smo učesnicu koja je godinu dana pokušavala da uskladi svoje planove sa našim terminima i onda se odvažila za ovaj korak!

 

Uz online kurs možeš sve da naučiš isto kao i na uživo kursevima. Količina materijala je identična, iste teme se obrađuju kao u učionici, dobijaš iste dokumente, iste primere, iste šablone, iste templejte ugovora..

Mogu ti reći da ova varijanta ima i prednosti:

Niža cena

na primer prednost ove varijate kursa niža cena. Ovde nemamo troškove zakupa prostora i ostale logistike, samo osnovne web troškove koji se tiču zakupa hostinga i platforme, honorare autorskih prava za neke od tekstova, stoga možemo i prema vama biti povoljniji.

Bez vremenskog ograničenja

Kad god ti se ukaže slobodno vreme ti možeš da pristupiš kursu čak iz svog kreveta Nemaš rok do kada moraš da ga završiš, samo od tebe zavisi

Dostupne lekcije UVEK

imaš pristup platformi neograničeno vreme, pa kad god imaš potrebe da se podsetiš, možeš da se vratiš lekcijama ili dodatno da downloaduješ šeme za rad i ostale dokumente

Testiranje online

Kad stigneš do kraja rešavaš test i šalješ nama, mi ti vraćamo ispravljenog s pojašnjenjem gde si dala pogrešan odgovor. Šaljemo ti diplomu na kućnu adresu

Podrška

Imaš podršku i dalje šta god ti ne bude jasno-piši nam i odgovaramo ti u najkraćem roku.

Ovo nije samo još jedan kurs, posle kojeg ne znaš šta bi radila sa stečenim (ne)znanjem

Ovaj kurs defnitivno nije za one

koji žale novac da ulože u sebe i svoje znanje. Očekujemo učesnike koji su svesni da će im se uloženo vratiti već kod prvog angažmana, one koje ne žale da plate 200€ za „prečicu“ uz koju će izbeći gomilu grešaka koje bi ih koštale i do 10x više. Jedva čekamo da vam prenesemo znanje koje smo mi sticale godinama i plaćale početničke greške -sada vi to možete naučiti na „našoj koži“

PREDSTAVLJAMO TI

PRVI I JEDINI ONLINE KURS ZA PROFESIONALNE ORGANIZATORE VENČANjA U TRI NIVOA

 

Kako funkioniše pohađanje online kursa?

Kad se odlučiš klikneš na ikonicu da kupiš kurs. U povratnom mailu dobiješ od nas podatke za uplatu. Kad uplatiš iznos šalješ nam potvrdu ili samo poruku pa mi proveravamo u knjigovodstvu prispeće uplate. Kad se evidentira uplata, dodeljujemo ti pristup platformi u okviru sajta i možeš da se uloguješ sa mail adresom i lozinkom koju si kreirala tokom „kupovine“ kursa. Biće ti vidljive sve lekcije, dokumenti i sav sadržaj koji je vezan za kurs koji si odabrala. Možeš da im pristupiš kad god, koliko god puta želiš. Ako slučajno zaboraviš svoju lozinku, samo klikneš kod logovanja na „zaboravljena lozinka“ i šaljemo ti novu.

OVO IPAK NIJE KURS ZA TEBE

Ukoliko želiš da imaš svetski priznatu diplomu u wedding Planningu, nemoj da pohađaš naš kurs.
Ovo nije kurs koji je priznat od strane ministarstva ili je prihvaćen od obrazovnog sistema Srbije.
Ovo je kurs veština koje se ne uče na fakultetu, barem ne u obliku u kojem sam ga ja kreirala.
A kreirala sam ga tako da ga lako možeš razumeti i primeniti sve naučeno u praksi.

Lekcije ostaju zauvek dostupne

Nakon kupovine online kursa za wedding plannere materijal ti je stalno dostupan, što znači da svaku celinu možeš ponovo da pređeš i uskladiš tempo učenja sa svojim slobodnim vremenom.

KO SAM JA?

I zašto da mi veruješ na reč?

Ja sam Borbala Jablanov i skoro dve decenije sam u ovom divnom poslu

U početku sam radila organizaciju u svom okruženju, a od pre 7 godina sam se fokusirala na širu ciljnu grupu od lokalnih mladenaca.
Ubrzo, kada više nisam mogla da odgovorim zahtevima za organizaciju venčanja ( previše posla) došla sam na ideju da se posvetim edukaciji novih naraštaja koje mogu mirnog srca da preporučim klijentima bez da ih odbijem.
Autor sam knjige Ostvari svoje čarobno venčanje i mini serije Planera venčanja u nekoliko dizajna stvorenih da mladencima olakšaju ovaj prelep životni događaj.

Za sebe mogu reći da sam uspešna u ovoj oblasti i mogu da svojim znanjem pružim ruku onima koje žele da se ostvare u ovom poslu.

Ovaj kurs sam napravila da bude prijemčiv, upotrebljiv i koristan (i da imam koleginicu od poverenja koju mogu da preporučim mladencima kad ja ne mogu da prihvatim angažman 🙂

 

Imam učenice širom sveta.

Neko je kupio kurs samo zato da bi što bolje znao da organizuje svoje venčanje, a neko da bi nadogradio svoju postojeću uslugu.

Ipak imala sam i jednu učenicu koja je toliko bila ospednuta venčanjima da je kupila i neki američki, jedan ruski i moj kurs 🙂 Ne moram da vam kažem koliko sam bila počastvovana kad mi je poslala poruku da je moj kurs najdetaljniji i najsadržajniji od svih. Meni je to dalo dovoljno sampouzdanja da nastavim sa ovim i da afirmišem svoju obuku kao visoko kvalitetni edukativni sadrža

 

Jesi li donela odluku?

Mi smo tu… nećemo nestati. Jer nam je cilj da VI uspete!

Znaš li zašto je sada idealno vreme da se baciš na ovo?

 

Zato što sada većina misli:

 

  • ma nema šanse da bude venčanja ove godine, što da ulažem u ovo?    (KOLIKO JE NEIZVESNO DA ĆE BITI TOLIKO MOŽE DA BUDE I OBRNUTO- A TAD ĆE IM TREBATI PROFESIONALCI!)

  • Ko može da priušti organizatora sada? (NE POTCENJUJTE NIKAD KLIJENTE)

  • Sve delatnosti u ovoj grani zatvaraju, što ja da krenem ovim putem (UPRAVO ZATO)

  • Nemaju ljudi para (PARA UVEK IMA ZA VENČANJE-ISKUSTVO)

  • PRIMAMO max 10 UČENICA U ONLINE UČIONICU I JAKO BRZO SE POPUNI KAPACITET. – Ograničen je broj kako bismo svima mogli da pružamo i usput podršku. Dok neko ne završi svoj kurs ne primamo nove u online prostor.

Da li si spremna da promeniš (svoj) Svet?

Prijavi se sad i kreni!

PRIDRUŽI SE USPEŠNIM ORGANIZATORIMA i POSTANI EXPERT ZA VENČANJA

Odaberi kurs koji želiš

Copyright © 2021. Wedding Expert| design by Web M Design

Nema proizvoda u korpi.