Ako svojim delima ljude činiš srećnim, onda si uspeo u životu!
Zovem se Borbala i rođena sam 20. 03. 1981. u Bečeju, na prvi dan proleća i Međunarodni dan sreće. Dakle, predodređeno mi je da se bavim lepim stvarima, da budem kreativna i osećam empatiju prema ljudima jer je ona, složićete se, neizostavna u ovom poslu. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim šta zaista želim u životu, kako bih upotpunosti iskoristila sve svoje talente i što bi me učinilo srećnom.
Svoj poziv sam pronašla u organizovanju venčanja. Nesebičnim radom, zalaganjem i sa potpunom predanošću, stremim ka životnom cilju. Želja mi je da usrećujem ljude. U ostvarivanje ovog sna, krenula sam sa ogromnim entuzijazmom, pozitivnom energijom, radnim elanom i velikom željom da uspem.
Sara se rodila 21. 01. 2014. Ona je zaslužna za svu tu ljubav koju želim da pružim, zato se ova mala porodična firma i zove SARA WEDDINGS.
Mislim da je raditi ono što voliš a istovremeno i služiš drugima- prava privilegija i formula za čistu sreću.

2018 godina je za mene počela najlepše do sada kada su se rodili blizanci Stefan i Lazar. Briga o njima me je u potpunosti okrenula u drugom pravcu, te u ovom periodu sam okrenuta samo edukaciji budućih Wedding Plannera. Na žalost ne mogu da prihvatam organizaciju venčanja do daljnjeg, jer smatram da se svakom klijentu treba posvetiti 101% a trenutno mi ovi malci polažu prava na 90% mog  vremena 🙂

Prva Tv, Venčanje from Borbala Jablanov on Vimeo.